Hos Jernpladsen a/s holder vi rigtig meget af vores kunder! 

Derfor tager vi også vores dataansvar alvorligt, og passer godt på de persondata vi indsamler.

Vi vil rigtig gerne fortsætte vores gode samarbejde, så hvis du fremover ønsker at købe/sælge jern og metal med os, skal du vide at vi opbevare følgende oplysninger om dig:
Privatkunder: navn, adresse, nummerplade, telefonnummer, e-mailadresse samt daglig videoovervågning af pladsen, hvor du som kunde vil blive set ifm. salg af jern og metal.
Virksomheder: navn, adresse, cvr. nummer, konto nr. nummerplade, telefonnummer, e-mailadresse samt daglig videoovervågning af pladsen, hvor du som kunde vil blive set ifm. salg af jern og metal.

Det bruger vi dine data til:

Vi skal kunne identificere en personen der sælger skrot. Det er et krav når man handler med brugte genstande. Derudover er det et krav jf. bogføringsloven, at vores udgifter ved køb, er dokumenteret ved at der er en identificerbar sælger.
Dine data vil også blive brugt til direkte kommunikation og markedsføring mellem dig og Jernpladsen a/s.

Videregivelse af dine oplysninger:

Dine data bliver ikke videregivet til tredje part uden dit samtykke. Kun myndigheder med lovhjeml til indhentelse af persondata, har mulighed for at få udleveret dine data uden dit samtykke.

Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst hvilke persondata vi har om dig, og du har ret til at få slettet dine data når vores forpligtigelser om at opbevare dine data er ophørt. Du har mulighed for at frabede dig at modtage direkte markedsføring fra Jernpladsen a/s, ved at kontakte Jernpladsens IT ansvarlige, eller sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Du kan klage over vores dataindsamling, eller klage hvis du ikke mener at havde givet os samtykke til at indsamle dine data.
Kontakt gerne Jernpladsens IT ansvarlige for mere information om dette